Nieuwsbrief Online lezen
  GMP+ International
News
31 maart 2021
Toewijding is niet te vatten in regels
Blog Johan den Hartog
Wetten, regels en standaarden omtrent veilig diervoeder zijn goed en noodzakelijk. Ze hebben echter één nadeel: ze veranderen niet zonder meer de ‘hearts & minds’ van mensen. Sterker nog, het voldoen aan regels kan zelfgenoegzaamheid in de hand werken, waardoor we vergeten dat veilig diervoeder om méér vraagt.
Lees blog
 
International Union of Railways (UIC) nieuwe partner van GMP+ International
Gemotiveerd om alle sectoren in de hele diervoederleverketen erbij te betrekken, verwelkomt GMP+ International de International Union of Railways als ketenpartner om de railtransportsector te vertegenwoordigen in onze expertgroep.
Lees meer
 
News
Wist je dat
 
…op 1 maart 2021 het GMP+ Feed Certification scheme 2020 is gelanceerd!
 
…de GMP+ FSA en GMP+ FRA modules zijn herschreven, eenvoudiger zijn in structuur en dat er meer focus ligt op het te bereiken doel en minder op het proces hiervan.
 
…het ook belangrijk is om te weten dat de algemene structuur van ISO22000 zoveel mogelijk is gevolgd.
 
GMP+ FC scheme 2020 een nieuwe structuur heeft en is opgebouwd in drie lagen het Framework, de Requirements en Support.
 
…op onze support pagina verschillende documenten ter ondersteuning, begeleiding en met (achtergrond-) informatie beschikbaar zijn en dat deze documenten uitleg bevatten en voorbeelden geven over hoe de voorwaarden kunnen worden geïmplementeerd.
 
…in het document F0.3 Scope voor certificatie een tabel is opgenomen die helpt bij het vinden van de juiste documenten? En dat het S.9.5 Transitie Kruisverwijzingstabellen je kan helpen bij het terugvinden van voorwaarden uit het GMP+ FC scheme 2010 in het GMP+ FC scheme 2020?
 
…er nog meer support documenten in ontwikkeling zijn, check daarom regelmatig onze website en dat wij voor alle vragen uiteraard bereikbaar zijn via onze GMP+ Helpdesk.
 
 
Bedankt voor je bijdrage aan Feed Safety Worldwide!
 
Schrijf je nu in voor ons derde en laatste webinar

 
Volg GMP+ International op LinkedIn: Linkedin
Meld uw collega aan voor de GMP+ International nieuwsbrief
Iedereen ter wereld zou toegang moeten hebben tot veilig voedsel. Daarom zou elk bedrijf in de diervoederketen zich moeten toewijden aan veilig voer. Ons certificatieschema stelt bedrijven in staat om bij te dragen aan diervoederveiligheid wereldwijd. Teneinde ons schema en onze gemeenschap bij de tijd te houden, verzamelen en delen wij waardevolle informatie over diervoederveiligheid.
Lees meer over GMP+ International