Nieuwsbrief Online lezen
  GMP+ International
News
25 februari 2021
Vernieuwd schema & vertrouwen in de toekomst
Na jaren van voorbereiding lanceren we 1 maart het vernieuwde GMP+ Feed Certification scheme. De opzet maakt het schema toegankelijker en geeft bedrijven meer ruimte voor eigen invulling.
 
Sinds de eerste lancering in 1992 is het certificatieschema altijd ‘van, voor en door’ de diervoedersector geweest. Na diverse incidenten in Nederland nam de sector zelf het initiatief voor ‘GMP’, dat in de decennia erna uitgroeide tot een veelzijdig, wereldwijd erkend schema. In die dertig jaar hebben we het doorlopend aangepast op basis van ervaringen en incidenten. Zo’n 19.000 bedrijven in 87 landen over de hele wereld zijn GMP+ FSA gecertificeerd. 
Lees blog
Welkom Certag, eerste GMP+Registered Service
Onlangs introduceerden wij GMP+ Registered Service. Certag voldoet als eerste aan de voorwaarden. Certag ondersteunt de wegtransportsector bij het verhogen van de betrouwbaarheid en transparantie in de gehele diervoederketen.  
Lees meer
 
 
12 mei 2021 - 15.00 uur CET
WEBINAR 3
Benefits of global supply chain vs regional sourcing

Registreer nu
 
 
Volg GMP+ International op LinkedIn: Linkedin
Meld uw collega aan voor de GMP+ International nieuwsbrief
Iedereen ter wereld zou toegang moeten hebben tot veilig voedsel. Daarom zou elk bedrijf in de diervoederketen zich moeten toewijden aan veilig voer. Ons certificatieschema stelt bedrijven in staat om bij te dragen aan diervoederveiligheid wereldwijd. Teneinde ons schema en onze gemeenschap bij de tijd te houden, verzamelen en delen wij waardevolle informatie over diervoederveiligheid.
Lees meer over GMP+ International