Nieuwsbrief Online lezen
  GMP+ International
News
22 december 2020
Samen verder voor Feed Safety Worldwide
  

We mogen 2020 gerust een moeilijk jaar noemen. Een zwaar jaar. Allemaal hebben we de pijnlijke gevolgen ondervonden van lockdowns en social distancing in de strijd tegen het coronavirus. Zo niet zakelijk, dan wel persoonlijk.

Lees blog
GMP+ Registered Consultants Community groeit
We verwelkomen twee bedrijven in het GMP+ International Registered Consultant programma. Met deze nieuwe GMP+ Registered Consultants kunnen we bedrijven blijven bereiken die geïnteresseerd zijn en klaar zijn om GMP+ gecertificeerd te worden. 
Lees meer
Europese schema’s voor diervoederveiligheid werken samen aan harmonisatie


Wederzijdse erkenning tussen OQUALIM en AIC, GMP+ International, OVOCOM en QS vanaf 1 januari 2021.
Lees meer
Informeer jouw Certificatie Instelling
Met ingang van 1 januari 2021 zijn GMP+ gecertificeerde bedrijven verantwoordelijk voor het informeren van de Certificatie Instelling als een poortwachtersprotocol wordt toegepast. Hiervoor kunnen ze de GMP+ meldingsformulieren gebruiken.
Lees meer
Publicatiedatum GMP+ Feed Certification scheme 2020
Wij zijn blij je te kunnen meedelen dat wij het vernieuwde schema tussen 1 maart en 15 maart 2021 publiceren.  
Lees meer
Help de insecten (sector) groeien!
Vul de vragenlijst in.
Op verzoek van Hilde Niyonsaba, PhD Business Economics op de Wageningen Universiteit, nodigen we de GMP+ Community uit om de vragenlijst in te vullen. Resultaten worden in februari 2021 gedeeld. 
Doe mee
 
Volg GMP+ International op LinkedIn: Linkedin
Meld uw collega aan voor de GMP+ International nieuwsbrief
Iedereen ter wereld zou toegang moeten hebben tot veilig voedsel. Daarom zou elk bedrijf in de diervoederketen zich moeten toewijden aan veilig voer. Ons certificatieschema stelt bedrijven in staat om bij te dragen aan diervoederveiligheid wereldwijd. Teneinde ons schema en onze gemeenschap bij de tijd te houden, verzamelen en delen wij waardevolle informatie over diervoederveiligheid.
Lees meer over GMP+ International
...