Nieuwsbrief Online lezen
  GMP+ International
Scheme updates GMP+ FC Scheme
21 december 2020
Publicatiedatum GMP+ Feed Certification scheme 2020
Met deze nieuwsbrief willen we je informeren over de definitieve publicatiedatum van het komende GMP+ Feed Certification scheme 2020 (GMP+ FC scheme 2020).
Met het nieuwe GMP+ FC scheme 2020 willen we het voor de GMP+ Community simpeler en eenvoudiger maken om te werken met ons schema. Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen hoe het vernieuwde schema van start is gegaan.

                      

Wist je dat we de definitieve ontwerpdocumenten van het nieuwe schema al hebben gepubliceerd? Wij raden je aan deze documenten door te nemen om je voor te bereiden. Dit zal helpen om de GMP+ Community vertrouwd te maken met de nieuwe documenten.

Lees hier de GMP+ FSA en GMP+ FRA ontwerpdocumenten. 

Publicatiedatum
We zijn blij je te kunnen meedelen dat wij het vernieuwde schema tussen 1 maart en 15 maart 2021 publiceren. Deze periode is gekozen omdat we er zeker van willen zijn dat de GMP+ Community na de eerste maanden van het nieuwe jaar klaar is en we ook klaar zijn om onze GMP+ Community te ondersteunen wanneer dat nodig is.

Zodra we het schema publiceren, start een voorbereidingsperiode van zes maanden. Hierdoor kan iedereen de documenten beoordelen. Er volgt een overgangsperiode van drie jaar die alle bedrijven de tijd geeft om over te stappen van het huidige schema naar het nieuwe schema. 

Schema beschikbaar in verschillende talen
Bij publicatie zal het GMP+ FC scheme 2020 beschikbaar zijn in vier talen; Engels, Duits, Pools en Nederlands. Na de lancering zullen er nog meer talen beschikbaar komen, net als bij het huidige schema.  

Ondersteuning vanuit GMP+ International
We ontwikkelen ondersteunings- en trainingsmateriaal voor de GMP+ Community, zoals kruisverwijzingslijsten, een lijst met wijzigingen, FAQ's en online sessies. Zodra deze ondersteunings - en trainingsmaterialen klaar zijn, zullen we hierover communiceren.

Wist je ook dat we nauw samenwerken met GMP+ Registered Consultants? Zij kunnen je helpen bij de implementatie van GMP+ FSA of GMP+ FRA.
 
Volg GMP+ International op LinkedIn: Linkedin
Meld uw collega aan voor de GMP+ International nieuwsbrief
Iedereen ter wereld zou toegang moeten hebben tot veilig voedsel. Daarom zou elk bedrijf in de diervoederketen zich moeten toewijden aan veilig voer. Ons certificatieschema stelt bedrijven in staat om bij te dragen aan diervoederveiligheid wereldwijd. Teneinde ons schema en onze gemeenschap bij de tijd te houden, verzamelen en delen wij waardevolle informatie over diervoederveiligheid.
Lees meer over GMP+ International
...