Nieuwsbrief Online lezen
  GMP+ International
News
30 november 2020
Met betere laboratoriumanalyses wint de voederveiligheid
door Johan den Hartog
  Onnauwkeurige of onjuiste analyseresultaten ondermijnen het vertrouwen van het publiek in de kracht van de hele diervoederketen, terwijl het ook de voederveiligheid zelf in gevaar brengt. Een aantal incidenten met betrekking tot onjuiste .... 
Lees blog
De beste klantenservice
Ken je iemand die dit een carrière+ zou noemen?
  Wij geloven in samenwerking met onze partners en afnemers. Wij geloven in samenwerking met jou! Het bieden van de best mogelijke service is onze hoogste prioriteit...Daarom zijn we op zoek naar twee helpdeskmedewerkers.

Lees meer om te weten te komen hoe jij onze connectie met onze potentiële nieuwe collega's zou kunnen zijn.... 
Lees meer
NIEUW: Introductie van GMP+ Registered Service
GMP+ International introduceert een nieuw goedgekeurd service-logo voor externe producten en diensten die bijdragen aan de voederveiligheid. 

Sterke partners voor veiliger diervoeder en voedsel
 
 
ENFIT International Association Supply Chain Safety is de nieuwste in GMP+ International community van strategische ketenpartnerschappen. De twee organisaties, die complementair en supplementair zijn, zijn gefocust op voeder- en voedselveiligheid & -kwaliteit. 
Lees meer
Klantervaringen
‘GMP+ past bij onze visie om een veilig en hoogwaardig product te creëren’
Sigrid Pauwelyn, Trotec NV, België
  Jaarlijks zet Trotec 200.000 ton plantaardige bijproducten om in mengvoeder. Hiermee draagt Trotec actief bij aan de ambitie van de Europese Unie om de voedselverspilling in 2030 met 50 procent te verminderen. Dankzij de verwerking van de bijproducten in de twee fabrieken houdt...
Lees meer
Webinar: From food to feed: one goal, different challenges
Actionable insights from retail, food and feed leaders
WEDNESDAY FEBRUARY 3rd, 2021
15.00hrs - 16.00hrs CET 
(In het Engels)

GMP+ International and All About Feed’s second webinar in the run up towards the Global Feed Safety Summit 2022 in which one of the highlights will be how consumer and retail power influence the feed chain.
Registreer nu
HACCP e-learning nu beschikbaar in vijf talen
Engels, Nederlands, Duits, Pools en Spaans
De module, onderdeel van de GMP+ Academy, was aanvankelijk alleen verkrijgbaar in het Engels, maar is nu ook in het Spaans, Duits, Pools en Nederlands beschikbaar.
Lees meer
 
Volg GMP+ International op LinkedIn: Linkedin
Meld uw collega aan voor de GMP+ International nieuwsbrief
Iedereen ter wereld zou toegang moeten hebben tot veilig voedsel. Daarom zou elk bedrijf in de diervoederketen zich moeten toewijden aan veilig voer. Ons certificatieschema stelt bedrijven in staat om bij te dragen aan diervoederveiligheid wereldwijd. Teneinde ons schema en onze gemeenschap bij de tijd te houden, verzamelen en delen wij waardevolle informatie over diervoederveiligheid.
Lees meer over GMP+ International
...